Hogyan dolgozom

A magunkról alkotott kép nem szükségszerűen egyezik azzal, amilyennek mások látnak bennünket. Lehet, hogy megjelenésünk elavult sztereotípiákon, családi hagyományokon vagy baráti visszajelzéseken alapszik. Szín- és stílusválasztásunk innen és nem belsőnkből fakad. Ruháinknak sokszor nem a mennyiségével, hanem a jellegével van baj, amikor úgy érezzük, nem tudunk mit felvenni. Néha pedig egyszerűen nem ismerünk magunkra bennük.

Munkám célja, hogy segítsek megtalálni az egyéniségét leginkább kifejező és az alkalomhoz legjobban illő megjelenést.

A testalkat és egyéniség jellemzőit adottságként kezelve a mindenkiben rejlő szépséget, az izgalmas és vonzó tartalmat, az egyedit szeretném megmutatni.

Meglevő ruhatárát is átválogatom, összeállítom az együtt hordhatókat, amik sokszor csak némi bátortalanság miatt nem találnak egymásra. Ezzel elkerülhetővé válik sok hiábavaló fejtörés és fölösleges vásárlás is. Régi darabokat, kedvenceket a szükség szerinti átalakítással maivá teszünk.

Egyszer felvett alkalmi ruhákat újrahasznosítunk, esetleg többnek az anyagából készítünk egy újat.

Öltözéket választhatunk természetesen a kereskedelem kínálatából is, vagy bátrabbakkal eredményesen túrhatunk a second-handek színes kavalkádjában is.

Egyedi ruhák tervezésével saját, össze nem téveszthető ruhatárat alakítok ki, melynek szín- és formavilágát az anyaghasználat teszi még karakteresebbé.

Szakképzett varrónő/férfi szabó munkájával közös céljainkat könnyedén megvalósíthatjuk!

Fontosnak tartom a cipő, táska, ékszer és egyéb kiegészítők (nyakkendő, zokni) harmóniáját, ezért ezek beszerzésében is segítek.

Egy cég üzleti sikeréhez dolgozói megjelenése is hozzájárul, része az arculatnak.

A megfelelő hajszín és frizura, a jó smink is eszköz, része a jó megjelenésnek!

Ígérem, hogy ez a közös tevékenység jó szórakozás lesz!

Bízom benne, hogy a végeredmény sikert, elismerést és örömet szerez!

Remélem, hogy elégedett vendégeim visszatérnek!