Home staging

Az angol kifejezés minden bizonnyal olyan hamar lesz közös tulajdonunk, mint a stylist szó, aminek jelentését szintén homály fedte felbukkanásának idején. Gyorsan megtanultuk! Ezért nem is próbálok találni rá megfelelő magyar kifejezést, inkább bemutatom a munka célját és tartalmát:

 

Eladó ingatlanokra

Magyarországon ma a meghirdetett ingatlanok nagyon lassan, olykor több hónap, akár év alatt találnak csak újra gazdára. Némelyik azonban mindössze néhány hét, hónap alatt elkel, ráadásul valamivel a piaci ár felett.

Hogy ennek mi a titka?

Tanulmányozva ezeket a hirdetéseket, szembeötlő a megjelenés eltérő minősége: harmonikus, vonzó enteriörök profi fotókon.

Én abban tudok segíteni, hogy az eladó ingatlan minimális igazítással-átalakítással kiemelkedjen a hirdetések tömegéből azzal, hogy kezem alatt különlegessé, kívánatossá válik, ezáltal jobban pozícionálja magát a piacon. A folyamat eredményeként pedig gyorsabban és magasabb áron értékesíthető.

Három csomagot dolgoztam ki, amelyek felgyorsíthatják az ingatlanértékesítési folyamatot:

 1. Szükségtelen a jelentős átalakítás. Ilyenkor a szobák és terek felöltöztetését vagy épp a felesleges bútorok elpakolását követően, profi fotós segítségével olyan képeket készítünk, amelyekkel megnövelhető a valódi érdeklődők száma.
   
  Munka díja: Időráfordítással, 4.000,-  Ft/ óra
   
 2. Vannak helyzetek, amikor az ilyen rendezkedés kevés, az ingatlanra ráfér némi ráncfelvarrás. Ez fontos lehet azoknak, akik nem szeretnének azonnal lakásfelújítással kezdeni, mert arra például nem szól a lakáshitelük. Viszont egy friss, átgondolt arculatot kapott lakás lehet annyira vonzó, hogy akár az anyagi kereteket is feszegetheti. Ebben az esetben azt az életteret mutatjuk meg, amiben a potenciális vevők élni szeretnének.
   
  Munka díja: Az ingatlan eladási árának fél százaléka, továbbá a kivitelezés munkadíjai
   
 3. Teljes nagygenerál, marketing csomaggal. Ha hajlandó nagyban gondolkozni, akkor kihozzuk lakásából a maximumot. Átfazonírozzuk, kicsinosítjuk és a lehető legvonzóbbá tesszük. Még az is lehet, hogy meggondolja magát és nem is akar elköltözni…Az ingatlanról egy mini-weboldal is készül, professzionális fotókkal, hangulatképekkel, esetleges benne rejlő lehetőségek tervi feldolgozásával. Ezekkel végképp kiemeljük a hirdetések tömegéből. Az eredmény: gyorsabb eladás!
   
  Munka díja: Az ingatlan eladási árának egy százaléka, továbbá a kivitelezés munkadíjai és a minihonlap ára
   

Különleges, induló ajánlat!

Az első jelentkezőnek ingyenesen elkészítjük az első csomaghoz tartozó megjelenést. Jelentkezéshez mindössze küldjön egy üzenetet itt!

 

Kiadó ingatlanokra

A kiadó lakások vagy akár irodák paraméterei és fotói együtt sem elegendőek mindig ahhoz, hogy a potenciális bérlő meglássa benne a saját helyét.

Lehet, hogy az egyik bérlő ügyvédi irodát szeretne, míg a másik könyvelne, de akár tárgyalóvá is alakítható vagy callcenterré ugyanaz a terület.

Az is lehet persze, hogy a lakásba egyetemista fiú vagy lány költözik, de lehet, hogy ketten párban, vagy akár otthoni irodát szeretne valaki a családi fészekben.

Ezen azzal tudunk segíteni, hogy látványterveken akár több variációban is megmutatjuk a berendezés, a falfestés és dekoráció lehetőségeit akár a meglevő bútorokkal, de akár új bútorozással is.

Bútorvásárlás, festés előtt ezeket a lehetőségeket terveken megvillantani olcsóbb megoldás.